Ruokablogilistan kärjessä

tiistai 16. heinäkuuta 2013

Nuotiomakkarraa ja hätäressinki

Mökkeillessä alettiin iltapalaksi paistelleen makkarraa : verimakkarraa ja tuomosta vähän mausteisempaa makkarraa. Äläpä - täälä ei ollu pätkääkään sinappia eikä puolukoita.


Auta ko tehä ressinki vettäytyyn.

Se mennee näin : ruutaa kevyt majoneesia kulhoon paattiarallaa puol desiä, silpua sinne yks pieni nippusipuli, silpua pari haarukallista suolakurkkuja, kierrä suolaa ja kierrä pippuria, pari teelusikkaa sokkeria ja ruutaa ketsuppia toista lusikkaa, lisäpotkuksi makiata chilisoosia kutajoinki saman verran ko ketsuppia. Nyt hämmennys sekasin ja jääkaappihoitoon kunnes makkarat valamistuu syömäkuntoon.


Valamistuhan ne. Sitten vain mieltä ilahuttaviksi palasiksi ja ressinkiä pääle .



 Näin nams, ja maha kiittää. Nih !


Nelijän makkaran ja ressingin hinnaksi tullee jotakuinki 5€.

Sitä ressinkiä tietenki jäi, niin sillä voi voijella vaikka aamupalaleivät tai dippailla juusto- ja meetvurstitankoja.