Ruokablogilistan kärjessä

perjantai 23. elokuuta 2013

Parempaa ko pyttäri

Tässä tarvittaan vuoka, uuni 200 ´C

10 pottua josei kamalan isoja
1 porkkana
1 paprika
1 iso sipuli
1 pkt hot chili makkarraa
1 prk ruokakermaa
20 g voita
mustapippuria
suolaa
oreganoa

Potut,porkkana,sipuli,paprika kaikki altaaseen huuhtele,kuori ja suikaloi/viipaloi.
Viipaloi makkara.
Kaikki hyrskynmyrskyn. Sitten voiklönä pitkin pintaa nokareina vähän joka reunaan siis.
Kaaja kerma sekkaan.
Pippuria ja sekä suolaa ja oreganoa kunnes pinta peittyy.

Eiku uuniin.
Saa olla ihan niin kauan että kasvit on imeny joka tipan nestettä.
Pari kertaa otin uunista ulos ja heilautin.
On mehukasta.
Itte paistelin melki 2 tuntia.

Oli sitten semmosta herkkua ettei hellukaan pilannu sitä millään soosilla kuten ketsupilla.