Tähän tarvittet
1 pkt (n 300g) possun kylykiviipaleita / kastikelihhaa
1 sipuli
1 ykskyntinen valakosipuli
1 chili
½ pkt mustaleima koskenlaskijajuustoa
4 dl kevyttä ruokakermaa, ei mittään paksuja
voita paistamisseen
merisuolaa myllystä
mustapippuria myllystä
1 rkl persiljahaketta
Viipaloi, suikaloi, kuutio,hakkaa pieneksi lihat,sipulit ja chili.
Nakkaa voita pannuun ja palaset sekkaan - paistele kunnes miellyttää silimää mutta kypsäksi asti.
Kun on hyvä, niin mausta, kaaja kermat pannuun, hämhäytä.
Palottele sulatejuusto, mitä pienemmäksi niin sen nopiampaa se sullaa mutta hätäkö tässä.
Levyä soppii laittaa pienemmälle ettei kupli ja kuohu yli.
Sekottele kunnes son juusto sulannu. Lissää persiljahake.
Maista, joson hyvä niin ala syömään, muussa tapauksessa lissää jottain mavustetta lisempää.
Lisukkeeksi mie höyrykeitin pottuja ja porkkanoita. Toimii muusilla, makaroonilla, pastalla jne.
Kylykeen vähän kylymää elikkä tuorekurkkua sekä salaattijuustoa .