Ruokablogilistan kärjessä

lauantai 22. maaliskuuta 2014

Kerrosjäläkkäri

Aamutoimiksi päätin tekasta ´pyttipannujälkkärin´. Eli jämät kaapista ja pakkasesta herkkuhommiksi.

Tähän tarvitset:

Kuohu / vispikerman/ vaniljasoosin/ joku muu vastaava
Rahkan / tuorejuuston (maustamaton /makea) / joku muu vastaava
Mie tein kerma-rahkaseoksen.

Pari lusikallista hilloa. Kuka mitäkin makua.
Meillä näyttis olleen aprikoosimarmeladia.
Hyppysellinen vaniljasokeria.
Nämä siihen mössöön mavuksi.

Pari kourallista keksejä, kaikki makiat käy.
Itse käytin piparkakkuja ko niitä nyt sattu olemaan.

Pari kourallista marjoja.
Mulla oli pakkasessa vadelmia ja karhunvatukoita. Tykkään.

Ko sokeria ei oo vielä laitettukkaan niin laitama kinuskisoosia !

Sitten !
Lasikulho tai joku muu hyvä.
Ensin sitä mössöä jonka juuri on kerma tai joku muu vastaava.
Sitten kouransilimäsä muussattuja keksejä.
Pakkasen puremia marijoja.
Kinuskia.
Sitten sitä mössöä.
Marijat keskelle tai vaikka vähän reunoillekki, yhen voi napata suuhun liukenneen ihan hyvin.
Keksit reunoille jos mahtuu. Voi halakoa tai koristella jollain muulla rouskuvalla.
Kinuskia pakastemarjojen niskaan.
Huntu pään yli ja kaappiin.

Son syömäkelevollista heti mutta parempaa ko keksikerros on vettynyt.

Kas näin ! Ja taas on tilaa kaapissa eikä mikkään ehtinyt mennä pilalle asti. Es jälkkäri!



Tästä mahtuu syömään 1-4 lusikkaa kerralla. Riippuu kuin son perso !