Ruokablogilistan kärjessä

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Punajuuri-Aura-Pastaa ittekekkastuna

Otsikko kertonee jo oleellisimman mutta hieman resähtiä

* spagettia niin monta annosta ko tyyppejä syömään, tai yks vähemmän,tai enemmän, miten on nälkä
Keitetään suolavedessä.

* keitetty tuore punajuuri per nokka
Vapaatyyli kuhan suupaloiksi saa. Voi vaikka raastaa. Mie kuutioin.

* porkkana per 2 hlöä
Viipaloijaan juustohöylällä pitkittäin kuten wokkihannes.

* iso purjosipuli
Rinkuloiksi vain niin pitkälle ko vartta piisaa syömäkelvollisena.

* muutama lusikallinen marinoituja valakosipuleita
Kokonaisina. Molen itte marinoinu niin ovat yrttipitoisia,miedosti etikkaisia,oliiviöljyssä, vähän rapsakka ei mikhän lötskykasa. Josei ole niin laita tuoreita. Soveltaa saapi.

* Aura-juustoa ihan persouven mukhan.
Meillä son aika palijon. Hulijautin 2/3 osaa haarukalla rusikoijen. Piti vähän jättää riesaksi kaappiin.

* tuoretta persiljaa
Mie laitoin 1/3 ruukkua ko meitä on vain kaks syömäsä. Ihan käsin repimällä.

* lusikallinen chiliölijyä (omatekosta) paistinpannun suojaksi
* lusikallinen hummerifondia spagetille mavuksi, täsä sitten josei ole niin laita soijaa vaikkapa.
* mustapippuria suoraan myllystä.
 
Keitämä spagetti ja keitämä punajuuret. Molemmat suolaveessä. Erikseen.
 
Paistinpannulle ölijyä, porkkanat,purjot,punajuuret... hieman aikaa hämmennys ettei porkkana jää kivikovaksi.
Lissää valakosipulit, spagetti ja sen päälle hummerifondilitkua taikka soijaa.
Rapsuttele sekkaan Aurajuustoa niin palijon ko sielu tykkää.
Pinnalle mustapippuria sekä revityt persilijat.
 
 
Son sitten äkkiä valamista!
 
 
 
 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti