Ruokablogilistan kärjessä

tiistai 2. helmikuuta 2016

Ätväkkä-kanapizza

Pohoja :
vehenäjauhoja puolet enemmän kö vettä ja rippaus leivinjauhetta sekä suolaa. 
( pellin koosta riippuen 2dl + 4 dl)
Jos haluaa kohotella niin käytä sitten  pari tl kuivahiivaa leivinjauheen sijasta.

Käsin mähänää palleroksi.

Pirkka broiksufileitä paketti, ei niitä jytysiä. Isompia. Maustamattomia.

Pannulle Ätväkkää lusikallinen, curryä, kurkummaa ja broiskumaustet
ta. Paista kypsiksi.

 Ensin sulata Ätväkkä ja lämmäytä mausteet sitte vasta kanat
Mausteitten kansa ei tarvi nirsoilla, laittaa justiin niitä mistä tykkää.
Ätväkkä on Jounin Kaupasta löytyvvää valakosipulilevitettä. 
Josei sitä juuri ole niin sauvasekottimella voi murskata pari kynttä voiklöntin kans hätäratkasuna.

Sipuli soiroiksi. 


Herkkusienisiipaleita purkki.


Kauli, paiski, revi, tasottele taikina. Voitele reunat Ätväkällä, 

lusikan nurija on paras ase tähän. 

Keskiosan voitelin Paholaisen hillolla. Laita sieki tai keksi parempi soosi.

Chilikastike, tomaattimurska, ketsuppi tai joku muu märkä.

Pintavuoraus Pirkan emmentaali-mozzarellajuusto-raasteella.


Hyväsä uunisa 200 'C ja 20 min son kypsä. Reunat tirisee , maustuu ja rapsakoituu.


Ääntä päin !




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti