Ruokablogilistan kärjessä

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Heleppo marinadi grillilihalle

Lapataanpa pöyvälle kaikki mitä pittää olla soosiin
ja Iso laakea kuluko mihin tarvittavat lihat mahtuu.
Lorotettaan ölijyä niin palijon että pohoja peittyy, ei mittään hingata sitä ympäri astiaa ko antaa sen valua normaalisti omala painola. Sitten ruutattaan hunajaa vaikka kierros kierrokselta tehen spiraalin sinne ölijyn pintaan. Seuraavaksi huiskutettaan merisuolaa koko pohojan levveyeltä, ja pippurit kansa, jos o koko pippureita niin pakastepussiin kourallinen, pussin pääle liina ja nuiji rouheeksi vaikka paistinpannulla joset muuta äkkää.
Valakosipulin kynsiä viis, veittellä siipaleiksi, ei tarvi hienosäätää. Ja habanero tabascoa sen seittemän tippaa huiskis vain antamaan potkua, sitruunamehukin kävis.
Täsä vaiheesa läpsitään lihat astiaan, mulijautettaan pari kertaa ympäri ja yrtit niskaan.


 Tätä keksintöä sitten lämmitettään pöyvälä ainaki pari tuntia ja ohikävellessä käännellään lihat.

Hintaa marinadille tullee noin 1,5 €

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti