Alotama muurikkapannun pesulla tämän valamistus. Muurikka tulille ja kauhallinen vettä niskaan. Antaa veen keittää yli ja hinkattaan grilliharijalla puhtaaksi. Ei maistu niin ruosteelta.
Tarveaineet tässä. Lihat löytyy hupun alta ja nämä pihet o hyvät olla ettei pala käsi.
Ko muurikka on kuiva ja hyvän olonen niin rasvattaan se voiklönällä. Ko se voi on valunu keskelle pannua niin ei muutako lihat sinne käryämmään. Riippuen pannun kuumuuesta niitä saa käännellä ja välillä nostella laijoille enämpi. Puitaki pittää muistaa lissäillä välliin, tämon pitkä rojekti.
Yrtit ja kaikki vain sinne ne antaa hyvän mavun soosille sitten.
Nyt kyllä passaa.
(Lue hätäressinkiohoje aikasemmista kirijotuksista vaikka).
Kalija on asettunu niin hulijauta yks purkki kuohukermaa pääle ja kansi perästä.
Sinne jätät tekkeytyyn. Pakko son välilä ravottaa kantta sen verran että vähän sörkkii.
Kerma tummuu melko nopsaan ja alakaa karamellisoitummaan ko se keittyy kassaan.
Ei oo vaarallista. Lihatki tummu sen kalijan kansa . Antavat mukavasti väriä.
Ja kansi pääle muhitutat sielä - voi että !
Sitten ko kaikki on valamiina niin otappa pari paahtoleipä siivua soosinimijäksi ettei mene haaskoille.
Siinä sitä sitten on ja yrttituorejuustoa pääle että saapi jottain kylymää ja mehukasta vielä lisäksi.
Hintaa näille kaikille tullee jokseenkin 5 €.
Ja on kyllä maailman maistuvimmat maissit !
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti